20 de novembre del 2012

Salvadó (ERC): 'Només amb la independència l'Ebre deixarà de ser un forat negre'


L'ALDEA (Baix Ebre).- ERC prioritza el dragatge del port de la cimentera d’Alcanar, un bon serveri ferroviari, el corredor del mediterrani, i l’abolició dels peatges, en el seu programa electoral del 25-N per a les Terres de l'Ebre. Per això, el número 2 d'Esquerra per Tarragona, el rapitenc Lluís Salvadó, ha comparegut aquest dimarts al costat de les obres de la variant de l 'Aldea acompanyat per l'alcalde de la població, el també republicà Dani Andreu, i pels també candidats de la coalició ERC-Catalunya Sí, Francesc Gas i Irene Negre. Per explicar les seues propostes sobre infraestructures, Salvadó ha recordat que "les Terres de l’Ebre han estat durant dècades les grans oblidades en infraestructures per part dels respectius govern de l’Estat". "Volem denunciar la passivitat i complicitat dels representants del PP i del PSOE  al territori", ha afegit el candidat d'ERC.

Salvadó ha recordat que l'Ebre ha patit un "abandonament sistemàtic, que ens ha convertit durant dècades en el forat negre de les inversions de l’Estat i de les execucions de les obres".  Pel candidat d'ERC, "només a partir de tenir una Catalunya independent podrem acabar amb aquesta situació". Així, Salvadó, ha posat la variant de l’Aldea com el millor exemple de com les obres s’allarguen de manera indefinida. El candidat republicà també ha recordat les variants pendents de Corbera d'Ebre i Gandesa, així com l'autovia A-7, que explicita "el forat negre que són les Terres de l’Ebre també físicament, en tant que l’autovia s’acaba just a les portes del nostre territori".

Imatge: ERC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta