22 de novembre del 2012

Ventura i Sabaté destaquen que el programa del PSC prioritza l'economia verda


POBLE NOU DEL DELTA (Montsià).-  L'economia verda pot arribar a generar 2.500 llocs de treball a la demarcació de Tarragona. Així ho han destacat aquest dimecres durant un acte a Poble Nou del Delta el cap de llista del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté, i la número 3 del PSC i candidata ebrenca, Núria Ventura. En aquest sentit, els candidats socialistes han posat de relleu el potencial econòmic de les polítiques de preservació del medi ambient, i també s'han referit a l’aposta del PSC per l’agroindústria i l’aqüicultura, per la seua importància en el teixit econòmic de l’Ebre, però també perquè ajuden a sostenir el medi ambient. “Apostem per una especialització dels estudis universitaris en aquest sectors, i també en temes relacionats amb les energies renovables, que ha de ser un clúster econòmic important per al nostre territori,  i en temes relacionats amb la descontaminació de sòls contaminats”, ha detallat Ventura, tot citant el projecte pioner que s’està desenvolupant a Flix.

Finalment, la candidata ebrenca del PSC ha destacat que cal aprofitar el centre de recerca de la URV per a la reactivació econòmica, tot insistint en la investigació de les conseqüències del canvi climàtic. "Creiem que el nostre territori pot ser pioner en aquest camp", ha dit Ventura. La dirigent socialista també s’ha referit a l’Observatori de l’Ebre, "un equipament molt potent en recerca i investigació", al qual s’ha de donar suport des de les administracions púbiques.

De la mateixa manera, els socialistes han reivindicat també des del Delta l'acció de govern socialista “amb inversions històriques en l'àmbit agrari, ambiental i turístic”, tal com ha enumerat el candidat ampostí Antoni Espanya.  De fet, ha dit que des de l'any 2011 el govern de CiU ha reduït el pressupost destinat a agricultura "demostrant una insensibilitat absoluta amb el sector agrari".

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta