16 de desembre del 2012

CiU de Deltebre recull 550 joguines i més de 1.000 euros per a Càritas i Creu Roja

DELTEBRE (Baix Ebre).- La jornada solidària 'Cap nen sense joguina', organitzada per CiU Deltebre amb la col·laboració de diverses entitats i associacions del municipi, ha permès recollir aquest dissabte -amb només tres hores- 1.097 euros i més de 550 joguines per als més petits. La festa va comptar amb l’assistència de més de 500 persones. El portaveu de CiU a l’Ajuntament de Deltebre, Lluís Soler, va afirmar que amb tota aquesta recaptació “s’han complert amb escreix els objectius que ens havíem marcat. Per tant, aquest fet evidència que la ciutadania de Deltebre està clarament al costat de les famílies més desafavorides”.

Soler ha agraït la col·laboració de les 27 entitats i associacions que han participat a la festa, dels 74 voluntaris que ho han fet possible i dels 29 comerços del municipi que han col·laborat, i ha destacat “el paper fonamental que estan realitzant Càritas i Creu Roja en aquests moments de crisi econòmica. Així, Soler ha remarcat que totes les joguines i el fons econòmic recollit en el transcurs de la festa solidària es gestionaran a través d’aquestes dues entitats del municipi. Per la seua banda, el president local de CiU a Deltebre, Josep Ventura, també ha volgut agrair la participació d’aquestes dues entitats socials a la festa. Finalment, la presidenta de la federació de CDC a les Terres de l’Ebre, Imma Juan, ha volgut destacar que aquest tipus d’actes mostren que “si la política i la ciutadania van junts de la mà, es poden aconseguir grans coses per al bé comú de les persones”.

La festa solidària va incloure diferents actuacions i tallers infantils que han amenitzat la tarda al Centre Cívic i Cultural. Així, les més de 500 persones que van assistir-hi van poder escoltar artistes com la cantautora ebrenca Montse Castellà i la Rondalla dels tres cantadors, veure exhibicions com les del grup de Twirling La Cava, Karate de Deltebre, Batu’Cava i Ball de Saló. La festa també va ser amenitzada pels pallassos que venien de l’Escola Riumar, per la tia Pepeta i la tia Marieta de la Companyia Delta Teatre i pel Pare Noël. A banda, els xiquets i xiquetes han pogut gaudir de fins a 9 tallers infantils al llarg de la festa. A més a més, al llarg de la tarda també van oferir xocolatada per a tothom i paracotes solidàries, a càrrec de la Gent Gran de Deltebre i d’un grup de dones del municipi.

Imatge: CiU de Deltebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta