28 de desembre del 2012

ERC afirma que la situació de les finances municipals de Tortosa és 'asfixiant'

TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal d'ERC, a l'igual que el PSC, Iniciativa-Entesa per Tortosa i PxC, s'ha posicionat aquest divendres en contra del pressupost municipal per al 2013 que ha presentat el govern municipal de CiU. "Gossos i gats -en referència a la recollida dels animals dels carrers- tenen assignats 74.000 euros, mentre l'atenció a les persones només 92.000 -a entitats socials i benèfiques-. No ens creiem els pressupostos. Votarem en contra", ha tancat el republicà Josep Felip Monclús, que ha qualificat d'"asfixiant" la situació de les finances municipals.

De fet, Monclús ha alertat a l'equip de govern de CiU que no intente fer "obres faraòniques" com l'encara pendent complex d'aigua, o bé "operacions arriscades", com la compra de la Clínica Terres de l'Ebre, l'antiga Clínica Terres de l'Ebre. En aquest sentit, el PSC, ERC i ICV han carregat contra l'estat actual del projecte de piscines i complex d'aigües al barri de Ferreries, un cop enderrocades l'antiga piscina d'estiu i amb l'obra encallada des de fa més d'un any.


Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta