21 de gener del 2013

Salvament Marítim rescata una embarcació d'arrossegament de la Ràpita amb una entrada d'aigua

ALCANAR (Montsià).- Salvament Marítim ha informat aquest dilluns del rescat d'una embarcació pesquera d'arrossegament que havia patit una entrada d'aigua quan es trobava a 17 milles al sud-est d'Alcanar, al Montsià. L'avís a Salvament Marítim, cap a les 15.11 hores, ha arribat procedent del pesquer Pepito Barba, tot informant que a l'embarcació d'arrossegament Enjuvic, que és membre de la Confraria de Pescadors Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita, hi havia una entrada d'aigua que no podien controlar.

Fins al punt on es trobava el vaixell s'hi ha desplaçat l'embarcació Salvamar Achemar i un helicòpter Helimer 204, que ha proporcionat una bomba a la tripulació per tal d'extreure l'aigua. Per fer-ho, un dels rescatadors que anava a l'helicòpter ha descendit fins a arribar a la coberta de l'Enjuvic, que fa 25,15 metres d'eslora. Un cop s'ha pogut disminuir el nivell de l'aigua que hi havia a dins l'embarcació, s'han pogut engegar els motors i navegar pels seus propis mitjans, escortat per un altre vaixell, fins al port de Sant Carles de la Ràpita, on tenia previst d'arribar cap a les set de la tarda.

Imatge Guibert


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta