26 de febrer del 2013

Picabaralla entre l'alcalde i el PSC per la 'mala imatge' de Tortosa que dóna la campanya 'Xeic!'

TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC ha volgut replicar aquest dimarts al vespre les declaracions que l'alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel, ha fet durant una entrevista a Canal 21 Ebre amb motiu de la campanya socialista Xeic! Pos com tenen Tortosa. En concret, Bel ha acusat els regidors del PSC d'estar donant una "mala imatge de Tortosa" amb la campanya amb què han fet una crida a la ciutadania per denunciar, a través de les xarxes socials, les incidències detectades a la via pública."Per fer opoisició no necessiten malmetre Tortosa, que me malmetin a mi, que m'intenten desgastar a mi i al govern municipal", ha recomanat Bel.

De la mateixa manera, l'alcalde ha recordat que l'Ajuntament té diversos mitjans per recollir aquesta informació, com la pàgina web o un telèfon, a més de les instàncies. "Però ara el PSC sorteja un viatge per veure qui denuncia més", ha ironitzat Bel, tot valorant que la campanya Xeic! Pos com tenen Tortosa és una campanya per mobilitzar els militants i simpatitzants socialistes, emmarcada en una situació de falta de lideratge del PSC. "Algú vol guanyar punts de forma desafortunada, per veure si el proclamen candidat", ha sentenciat Bel.

Per tot plegat, el PSC ha afirmat aquest dimarts que la campanya Xeic, pos com tenen Tortosa! no és, "en cap cas, una campanya de crítica" a Tortosa. "Ciutat que estimem molt més del que demostra l’alcalde Bel en desatendre la seva cura diària. Amb un discurs al qual ja ens té acostumats, Bel interessadament tracta de confondre la legítima acció de control del govern municipal que té encomanada l’oposició amb un atac a la ciutat, en un intent d’identificar Tortosa amb la seva persona. Bel sap perfectament que l’estat de manteniment en què es troba la nostra ciutat és única i exclusivament responsabilitat del seu govern, i això és el que denuncia la campanya Xeic! Pos com tenen Tortosa!", han matisat des del PSC.


"Bel, a l'entrevista, ha explicat a la ciutadania que aquesta té mecanismes per a comunicar els desperfectes. No ho dubtem. El que posem en dubte és que aquests funcionin, només cal que els ciutadans surtin al carrer i mirin al seu voltant", han afegit els socialistes.

"Per a Ferran Bel, la campanya Xeic!, s’emmarca dins d’un context de lluita pel lideratge del PSC de Tortosa. Li donem les gràcies a Bel per preocupar-se per la situació de lideratge dels partits de l'oposició, però li agrairíem més que es preocupés pel mamés estat en què es troba la nostra ciutat. El PSC posarà en marxa un procés de primàries per escollir al seu candidat municipal entre els militants i simpatitzants", han assenyat des del PSC en el mateix comunicat.

Precisament, el PSC havia informat aquest dimarts que han presentat al registre general de l'Ajuntament de Tortosa un escrit dirigit a l'alcalde amb les fotografies aportades pels tortosins i tortosines que han participat en aquesta primera setmana de campanya. Tanmateix, han presentat un altre escrit amb les incidències que s'han rebut respecte al trànsit.

Imatge PSC de Tortosa

3 comentaris:

  1. Si no voleu una mala imatge a Tortosa ja podeu començar a deixar-la com se mereix. Vas a qualsevol població de Catalunya i no hi han tants desperfectes com aquí. Dóna pena anar per Tortosa i a cada pas que se fa, trobem un desperfecte o un incívic "acampando a sus anchas".

    ResponElimina
  2. " Jo mateix he dit, i respecto qui pensa i actua de forma diferent, que avui per avui Tortosa necessita un alcalde que la seva única prioritat política sigui la ciutat, i no dispersi esforços. La ciutat necessita que la persona que la lideri se centri en el govern i en la coordinació de l’equip municipal. Aquest va ser el compromís que vaig assumir i manifestar ja fa temps, i el mantindré ara i en el futur si les tortosines i els tortosins dipositen la confiança en la meva persona per liderar la ciutat. Respecto la decisió d’altres, fins i tot la d’aquells que exigien fa un temps una cosa, i tan bon punt com van tenir l’oportunitat van fer tot el contrari. Dit això, no comparteixo l’opinió d’aquells que pensen que pel fet de ser diputat es pot accedir amb més facilitat als directors generals o als consellers. L’alcalde de Tortosa, per tirar endavant un projecte, no cal que vagi a buscar al bar del Parlament al conseller de torn, o que coincideixi als passadissos amb un director general. L’alcalde, sigui qui sigui, ha de tenir la suficient entitat política i capacitat per fer-se escoltar davant qualsevol dirigent, amb independència dels colors polítics, quan ho consideri oportú. Malament ens anirà si els projectes de ciutat depenen de les trobades ocasionals en els bars o passadissos del Parlament de Catalunya o del Congrés dels Diputats. El meu compromís polític se centra i se centrarà en Tortosa i, per extensió, en la seva comarca i territori, en la política de proximitat. Crec que Tortosa ho requereix i s’ho mereix." ( sic )
    Ferran Bel ( juliol de 2.006 )

    ResponElimina
  3. Bé, jo ja no se que pensar.
    Esta ciutat porta tants anys, i anys, lluny del bon govern que ara, ara te el malnom ben guanyat "Muertosa".
    Algú diria que "D'aquells gossos, estos collars".
    A mi les paraules sembla que ja em rellisquen i els fets brillen per la seva absència.
    La mateixa divisió fútil del consistori municipal ens explica com està la cosa.
    L'abúlia dels seus ciutadans resta com a conseqüència d'una estultícia governamental que ve de lluny. Començant pel casc antic.
    Los ciutadans podem dir millor que ningú allò de: "Xeics! Mireu com nos tenen!"
    D'aquí esta fugida cap al no res a la que ens estem resignant dia darrera dia.
    Esta mort que comença quan no som capaços d'oferir als nostres fills els mitjans per a que continuen a la nostra ciutat.
    La piràmide de responsabilitats és ben ampla i si, comença pel batlle i 'equip de govern, però, continua per tot el consistori i polítics arribant fins els seus votants. Acabant, com és ben clar, per cadascun dels ciutadans, entre els quals m'incloc.
    Algú vol ja redactar el testament d'una ciutat?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta