15 d’abril del 2013

El traçat de l'autovia A-7 obté la declaració ambiental passant entre Campredó i Font de Quinto

TORTOSA (Baix Ebre).- El Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat la declaració d'impacte ambiental (DIA) favorable del tram de la futura autovia A-7 entre el Perelló i la Jana, un tràmit perquè el Ministeri de Foment puga tirar endavant la redacció dels projectes i la construcció de la nova infraestructura quan tinga disponibilitat pressupostària. Però, segons publica aquest dilluns Diari de Tarragona, el traçat continua fent passar l'autovia de l'interior entre el poble de Campredó i el nucli de Font de Quinto, com va rebutjar l'Ajuntament de Tortosa amb la presentació d'al·legacions.

En qualsevol cas, l'Ajuntament tortosí encara té marge per continuar negociant amb el Ministeri de Foment, per intentar aconseguir un canvi de traçat al pas pel seu terme perquè l'A-7 deixe de trinxar el poble de Campredó. "Demanem a l'administració de l'Estat que escolti el territori i recuperi el traçat que van acordar els partits. L'anterior govern socialista no ens va voler escoltar, esperem que l'actual sigui més sensible a les nostres peticions", ha declarat Ferran Bel en declaracions al Diari de Tarragona.


Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta