30 d’abril del 2013

Els Mossos detenen un home acusat d'haver comès set robatoris a Aldover en una mateixa nit

ALDOVER (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra han informat aquest dimarts de la detenció, dijous passat, 25 d'abril, d'un home acusat de fer set robatoris a Aldover en una mateixa nit. Va passar la nit de l'11 al 12 d'abril. Dos dels robatoris es van fer en habitatges de segona residència, quatre en magatzems rurals, i el darrer va ser en un domicili mentre els propietaris dormien a l'interior. Presumptament, l'home forçava una de les portes o finestres de l'edifici i, de dins, agafava joies i tot tipus d'objectes de valor que podia transportar fàcilment. El material que hauria sostret estava valorat en més de 6.000 euros.

Segons els Mossos, el detingut va passar a disposició judicial dissabte passat i se'n va decretar la llibertat amb càrrecs. Els agents van arrestar el sospitós la setmana passada. Van entrar al seu domicili i, durant l'escorcoll, van trobar dues espases decoratives i 25 discos de vinil que estaven denunciats en un dels robatoris. El detingut és un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Roquetes. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta