27 de juliol del 2013

La Flama de la Germanor comença a la Sénia un recorregut de 115 dies per recordar els combatents de la Batalla de l'Ebre



 LA SÉNIA (Montsià).- Una flama recordarà durant 115 dies, els mateixos que va durar la batalla, els combatents de la Batalla de l'Ebre. El camp d'aviació de la Sénia va ser l'escenari, aquest dijous, de l'encesa de la Flama de Germanor, en un acte que s'emmarcava dins de la commemoració del 75è aniversari de la Batalla de l'Ebre. El director del Memorial Democràtic, Jordi Palou-Laverdós, va ser l'encarregat de l'encesa. Durant l'acte al Camp d'Aviació es van realitzar diversos parlaments i també es va voler recordar a les víctimes del accident ferroviari de Santiago de Compostela. A partir del setembre i durant les setmanes següents, la Flama de la Germanor viatjarà a les quatre capitals de comarca de les Terres de l'Ebre: Amposta, Tortosa, Móra d’Ebre i Gandesa, i finalitzarà el seu periple a Corbera d’Ebre, on el 16 de novembre està previst celebrar-hi un gran homenatge institucional als supervivents.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta