12 d’agost del 2013

El Baix Ebre enllesteix els treballs de senyalització de la Via Cicloturista que allarga la Via Verda fins a Deltebre

DELTEBRE (Baix Ebre).- El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Baix Ebre van signar divendres passat un conveni amb què la Diputació destina una partida de 24.000 euros al Consell Comarcal, per finançar la senyalització de la Via Cicloturista que uneix la Via Verda amb la desembocadura de l'Ebre. En aquest cas, en el recorregut que transcorre pel terme municipal de Deltebre. La inversió total del projecte ascendeix a 34.000 euros, dels quals 10.000 euros són aportats per part del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Aquesta senyalització s'ha dut a terme en les últimes setmanes i ja està en funcioanment. La senyalització consta de mobles expositors, plafons direccionals, plafons informatius i de senyalització horitzontal, mitjançant pintura dels senyals al terra. A banda, aquesta nova fase comptarà amb una àrea de lleure en el recorregut de la via cicloturista al seu pas pel Parc del Riu de Deltebre, en col·laboració amb l'Ajuntament de Deltebre.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que "el fet de donar continuïtat a la Via Verda fins la desembocadura serà un factor importantíssim per a promocionar la comarca i generar activitat econòmica, tot unint els dos parcs naturals com a principals atractius turístics". En aquest sentit, Soler ha apuntat que "disposar d'una via verda en condicions i ben senyalitzada és un dels atractius i actius turístics més destacats i primordials per al desenvolupament econòmic i turístic de la comarca del Baix Ebre".

Per la seua banda, el conseller de Turisme del Baix Ebre, Alfredo Ferré, ha manifestat que "des de l'ens comarcal s'està realitzant una aposta clara i decidida per tal de dinamitzar el turisme del territori impulsant la Via Verda, entre d'altres aspectes". Ferré també s'ha mostrat convençut que "la connexió amb la desembocadura del riu Ebre potenciarà l'atractiu turístic de la Via".

La Via Verda al Baix Ebre s'inicia a la capital de la comarca del Baix Ebre, Tortosa, i travessa les poblacions de Roquetes, Jesús, Aldover, Xerta i Benifallet, des d'on continua per la comarca veïna de la Terra Alta. Des de Tortosa, però en sentit sud, la nova Via Cicloturista travessa entre els caps d'arrossars fins arribar a la desembocadura del riu Ebre i uneix el Parc Natural dels Ports i el Parc Natural del Delta de l'Ebre.

Imatge Consell Comarcal del Baix Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta