27 d’agost del 2013

El mercat municipal de Tortosa celebra 125 anys fent el salt a Twitter i Facebook


TORTOSA (Baix Ebre).- El mercat municipal de Tortosa, que enguany celebra 125 anys, ha decidit fer el salt a les xarxes socials d’internet. De moment, el mercat ja té una pàgina a Facebook i també un perfil propi a Twitter, a més d’un compte a Pinterest, una de les xarxes socials de fotografies més utilitzades arreu del món. Fins aquest moment, el Facebook del mercat de Tortosa té més de 700 seguidors, mentre que el perfil de Twitter ja el segueixen més de 130 persones.

En les xarxes socials, el mercat de Tortosa es presenta com “el punt de trobada de les millors carns, embotits, verdures, fruites, peixos, mariscos, bacallans, conserves i fleques de les Terres de l’Ebre, des del 1887”. Però la irrupció del mercat tortosí a les noves tecnologies fa molt poques setmanes que s’ha produït. L’objectiu d’aquesta aposta pel món de la internet 2.0 és donar a conèixer al conjunt de les Terres de l’Ebre totes les campanyes de promoció i també les ofertes de cadascun dels comerços i negocis que formen part del mercat municipal de Tortosa. Així ho ha explicat el seu community manager, Albert Lamote de Grignon, de l’empresa ALdG.

En la mateixa línia, el repte és poder generar prou continguts i aconseguir la implicació dels diversos paradistes del mercat, per poder crear també una pàgina web o un bloc. De la mateixa manera, també es preveu tenir presència en altres xarxes socials que puguen irrompre en el futur. En aquest sentit, el community manager del mercat de Tortosa ha explicat que també es busca atraure un públic potencial més jove, que és el que majoritàriament utilitza les xarxes socials d’internet.

D’altra banda, Lamote de Grignon ha destacat que ja hi ha algunes parades del mercat que comencen a aprofitar aquestes noves eines que ha posat en marxa l’associació de venedors. I és que totes les parades del mercat estan convidades a donar conèixer les seues ofertes o promocions especials a través dels comptes oficials a Facebook i Twitter.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta