14 d’octubre del 2013

La Sénia, escenari del primer Festival de Música en Terres de Cruïlla

 

LA SÉNIA (Montsià).- Els dies 18, 19 i 20 d'octubre la Sénia serà l'escenari del I Festival de Música en Terres de Cruïlla, organitzat per l'Agrupació Musical Senienca, el Centre d'Estudis Seniencs i l'Institut Ramon Muntaner. Aquest esdeveniment pretén ser el punt de trobada de la música, el cant i la dansa d'arreu dels territoris de parla catalana. Segons l'organització, les terres del Sénia són "un territori cruïlla, un territori on cada diu es viu la diversitat i la riquesa dels Països Catalans i part de l'Aragó i això és el que volem donar a conèixer a la resta del país".

Una de les impulsores del projecte és la directora de l'Agrupació Musical Senienca, Mercè Gisbert. Segons ha dit, aquest projecte "neix amb un doble objectiu, fer visible un territori veritable cruïlla geogràfica i administrativa, així com el fet que aquestes terres de cruïlla són molt riques culturalment i socialment". Gisbert també ha remarcat que s'espera que aquesta "sigui la primera però no l'última edició ja que el festival també vol tindre un component de dinamitzador de l'economia i generar un tipus de turisme més vinculat al fet cultural".

Durant els tres dies de durada de la festa hi haurà música, danses, tallers de jota cantada i ballada, fira, exposicions, xerrades i moltes altres activitats. L'acte principal serà el concert Músiques en Terres de Cruïlla, que es realitzarà dissabte que ve i que comptarà amb les actuacions de Carmen París (Aragó), Miquela Lladó (Illes Balears), Claudio Sanna (l'Alguer), Pep Vila (País Valencià), Montse Castellà i Quico el Celio, el Noi i el Mut de Ferreries (Catalunya) acompanyats per la música simfònica de la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca.

Via Canal 21 Ebre i ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta