24 d’octubre del 2013

Presenten a Deltebre el Centre d'Innovació i Desenvolupament Turístic del Baix Ebre



 DELTEBRE (Baix Ebre).- El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha presentat aquest dijous el projecte del futur Centre d'Innovació i Desenvolupament Turístic de Deltebre, un nou equipament que pretén ser un revulsiu per la turisme de tota la comarca. Soler ha explicat que el projecte ja s'ha tret a concurs, i que en poques setmanes començaran les obres d'un centre que s'ha de convertir en un plataforma que ofereixi un servei integral de turisme. L'objectiu és que el centre aprofiti el reclam turístic del Parc Natural del Delta de l'Ebre per rellançar els actius de la resta de la comarca del Baix Ebre, com la via verda.

Segons Soler, el Centre d'Innovació i Desenvolupament Turístic inclou una àrea de museïtzació dinàmica que disposarà de les últimes tecnologies. A més, també inclourà un punt d'informació turística personalitzada, una sala de cooperació on fomentar les sinèrgies público-privades, una sala de conferències i exposicions amb capacitat per 100 persones -que tindrà un escenari reversible que permetrà dinamitzar la plaça dels Segués-, i un centre de formació ocupacional especialitzat en el turisme, la restauració i la gastronomia.

En aquest punt, Soler ha explicat que més enllà de construir el nou Centre d'Innovació i Desenvolupament Turístic, el Consell Comarcal del Baix Ebre està engegant diverses accions d'acompanyament a les empreses en l'àmbit turístic a través del programa Treball a les 7 Comarques. El Consell Comarcal del Baix Ebre va rebre el passat mes de juliol 388.579 euros del fons FEDER per dur a terme el projecte de Centre d'Innovació i Desenvolupament Turístic, que s'ubicarà a Deltebre.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta