18 d’octubre del 2013

Salvadó apunta que ERC governarà amb CiU per aprovar el pressupost del 2014 i preparar la consulta

TORTOSA (Baix Ebre).- El diputat d’Esquerra i secretari general adjunt dels republicans, Lluís Salvadó, ha deixat clar aquest divendres que el trencament dels pactes entre CiU i el Partit Popular no ha estat una condició perquè Esquerra entre a formar part del govern d’Artur Mas. Però Salvadó ha afirmat que els pactes actuals als consells comarcals de la Terra Alta, Montsià i Baix Ebre són incomprensibles, tenint en compte la situació actual de tensions entre Catalunya i Espanya. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Salvadó ha remarcat que Esquerra entrarà al govern de Catalunya quan hi hagi una data i una pregunta clara per poder realitzar la consulta durant el 2014. A més, segons Salvadó, per poder celebrar el referèndum -amb una pregunta clara i dos possibles respostes- cal un govern sòlid, que puga aprovar el nou pressupost de la Generalitat.


D’altra banda, el dirigent republicà s’ha referit a les tensions internes que el procés sobiranista està provocant dins de la federació de Convergència i Unió. Salvadó ha afirmat que Esquerra veu “amb molta preocupació” les declaracions que aquesta setmana està realitzant el president del comitè de govern d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida. De fet, Salvadó ha assenyalat que el procés de transició nacional necessita tancar aquestes polèmiques i els vots d’Unió al Parlament, a més del suport d’Iniciativa i d’alguns diputats descontents amb la direcció del PSC.

1 comentari:

  1. ...eso ya hace tiempo que se tenia que haber hecho...Cataluya es lo primero...una vez se haya obtenido la libertad, ya sera otra cosa...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta