19 de setembre del 2011

ERC afirma que el govern d'Amposta no se'n surt

Esquerra d’Amposta ha fet balanç aquest dilluns dels 100 primers dies de govern a l’Ajuntament de la capital del Montsià. El portaveu del grup municipal, Adam Tomàs, ha destacat les principals febleses del govern de Manel Ferré (CiU) i ha resumit que "no s'en surt, amb els problemes del dia a dia, per la falta de lideratge i per la descoordinació interna". Tomàs ha criticat que, només començar el mandat, el govern ampostí ja va augmentar els càrrecs de confiança, tot creant un nou càrrec per a l'àrea d'Esports per "recol·locar" l'antic regidor. En la mateixa línia, Esquerra també s’ha queixat de ‘l’esmicolament i la divisió de l’Àrea de Promoció Econòmica en quatre regidories i que fins ara no s'ha vist cap projecte per promoure la creació de llocs de treball. El regidor republicà, a més, ha qualificat "d’erràtiques" les polítiques de desenvolupament comercial, exemplificant-ho amb les pintures al terra i el cobriment d’alguns fanals.

D'altra banda, Tomàs ha mostrat també com a exemple de descoordinació interna "l’intent frustrat de regulació de les terrasses i el gran rebuig i l’alarma que va generar entre els propietaris de locals afectats". En aquest sentit, ERC també ha lamentat la falta de suport municipal al festival Delta Sound. Els republicans també han demanat a l'alcalde que siga "més exigent" amb el govern de CiU a la Generalitat, i que plante cara als dirigents del seu partit per desencallar alguns temes d'interès per a Amposta, com els estudis públics d'INEFC, les obres del nou centre d'atenció primària i el manteniment dels serveis socials bàsics.

Imatge ERC de les Terres de l'Ebre

14 comentaris:

  1. ....I jo que em pensava que desprès del Congrés d’ERC ja no faria mes “tufillo” de tripartit....! Ves per on...

    ResponElimina
  2. Si em dones a triar, prefereixo "tufillo" de tripartit que pudor de bipartit....

    ResponElimina
  3. No et preocupis, Mc Calan, que prompte podras olorar la "colònia" del tristpartit ( PP, CDC, UDC ) ...

    Aquesta olor sí t'agradarà, oi ???

    ResponElimina
  4. A mi els olors massa forts i penetra’ns mai m’han agradat, però si puc triar prefereixo que no deixin dèficits que desprès tinguem de pagar entre tots.

    ResponElimina
  5. Bueno durant 23 anys ciu no va fotre res parlan malament per les terres de l'ebre hi faltaria saber quan de deficit van deixar durant aquells 23 anys q van estar al govern

    ResponElimina
  6. Kaesar; penso que ho compliques massa... Al "kaesar" lo que es del "kaesar", i a CiU unes exitoses emisions de deute.Perque sinó... a pringar el "kaesar", la "pesteta",i la 43ferrera! Ho has entés veritat ?

    ResponElimina
  7. Jo no!
    A mi tant m'hi fot el qui i el què.
    Però "penetrants" si ho han sigut els "mini-governs" de CiU, per aquell "puesto" saps?
    Zero pujolero.
    Lo que no tinc on triar! Ves per on quina cosa!
    Tant m'hi foten cops com surres al cul.
    Misèria!
    O mireu al voltant, no cal que parle massa.
    I no m'embotisques a cap sac abans d'embotir-te tu.

    ResponElimina
  8. #
    marfanta.com
    Llum verd al magatzem individual de la central nuclear d'Ascó - El Butlletí Oficial de l’Estat publica avui la declaració d’impacte ambiental favorable a la construcció d’un magatzem temporal individual (MTI) de residu...
    Fa 47 minuts
    Merda!!!!!

    ResponElimina
  9. Pos jo tampoc ho he entés ...i això de pringar menys ... ( clar, l'enteniment d'una dona i gran, no dóna per més, ho sé )...

    Però segur que aquesta darrera notícia ( i el seu olor ) sí que agradarà a l'amic Mc Calan ...

    ResponElimina
  10. Mc Calan, no dubto en absolut que la teva preocupació pel dèficit heretat per l'actual govern Mas/Ortega, és la mateixa per la que deixarà el govern Bel a l'ajuntament de Tortosa.
    O no ?.

    ResponElimina
  11. ....O la mateixa raó per la qual alguns candidats electes socialistes no van recollir l'acta de regidor....

    ResponElimina
  12. 43 ferrera ja en som dos tampoc entes lo q ha dit Mc Calan,a veure si s'explicar mès, i lo de pringat,ja ho estic pq amb les retallades que ha fotut el senyor Mas i ciu estare ben pringat el dia de dmà

    ResponElimina
  13. Mc Calan, suposo que no em contestaves a mi; perquè no sé que té a veure una cosa amb l'altra.

    ResponElimina
  14. Jo conec les meves limitacions, i sé que a vegades tinc veritables problemes per "entendre" al Sr. Mc Calan.

    Però aquesta vegada em trobo descol.locada ...

    De quin dèficit parlem ???. Perquè podem tenir factures sense pagar amb beneficis, segons com hagin anat els fluxos de cash.

    I sempre he pensat, i continuo pensant malgrat el que està passant, que és bo generar dèficits, sempre i quan aquests estiguin controlats i dins del paràmetres considerats "normals".

    Quan parlem dels 1.200 milions d'euros en factures sense pagar heretades pel Sr. Mas, perquè no recordem els més de 2.000 milions que va heretar el Sr. Pasqual Maragall del Sr. Pujol ???.

    Perqué no parlem també de les POLÍTIQUES ( sí, en majúscules ) encertades que s'han fet els darrers 7 anys ???. O ara no toca ???.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta