2 d’octubre del 2013

Vinaròs estableix un dispositiu de seguiment dels terratrèmols i difon consells bàsics a la població

VINARÒS (Baix Maestrat).- L'Ajuntament de Vinaròs ha establert un dispositiu de seguiment i atenció als veïns de la població, davant de l'onada de terratrèmols que s'han registrat les darreres setmanes davant de la costa del municipi. L'alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan, ha presidit aquest dimecres una reunió amb la regidora de Governació i amb l'intendent de la policia local, així com amb una representant de Protecció Civil i diversos tècnics municipals. En aquesta trobada, l'alcalde ha reiterat que l'activitat a la planta marina del projecte Castor seguirà paralitzada "fins que estiga totalment garantida la seguretat dels ciutadans".

A més, amb l'objectiu de fer arribar a la població tota la informació, l'Ajuntament de Vinaròs repartirà un follet en què s'explicaran consells bàsics per poder afrontar un sisme intens. Es tracta d'un material que es repartirà en centres educatius, instal·lacions esportives, hospital, centre de salut i altres edificis municipals. A banda, els ciutadans també poden seguir aquestes recomanacions al web de Vinaròs o bé dirigir-se a la policia local. D'altra banda, l'Ajuntament ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat als ciutadans, i ha insistit que des del primer moment estan en contacte amb els organismes oficials per poder actuar davant de qualsevol situació.

D'altra banda, per aquest dijous a la nit hi ha una nova concentració de protesta contra el projecte Castor a Vinaròs. Serà a partir de les 20.30 hores a la plaça Arxiprestal. A més, per diumenge també hi ha previst una manifestació a la població veïna d'Alcanar.

 

Imatge Ajuntament de Vinaròs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta