20 de novembre del 2013

La policia judicial requereix a l'Ajuntament d'Alcanar una vintena d'expedients d'obres com la piscina o l'alberg dels Josepets


ALCANAR (Montsià).- Una desena d'agents de la policia judicial, vestits de paisà, estan escorcollant des d'aquest dimecres al matí l'Ajuntament d'Alcanar. Segons diverses fonts, en un primer moment hi havia vuit homes i una dona que han demanat tancar-se al despatx amb l'alcalde de la població, el republicà Alfons Montserrat, a qui li haurien requerit caixes de diversa documentació urbanística. Però altres fonts han apuntat que finalment hi han intervingut més agents. La situació ha provocat un gran enrenou i incertesa entre els treballadors del consistori. També entre alguns dels grups de l'oposició, a qui la notícia ha agafat de sorpresa.

Per la seua banda, l'alcalde d'Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, ha confirmat en declaracions a Canal 21 Ebre la presència de la policia judicial al consistori. Montserrat ha assenyalat que la intervenció té l'origen en una denúncia presentada el passat mes d'agost per un militant de CiU, i que qüestiona la legalitat de "totes les adjudicacions" que ha fet l'Ajuntament canareu durant els darrers anys. Segons l'alcalde, des d'obres com la piscina coberta, al complex esportiu de La Fanecada, fins a les obres de l'alberg a l'antic convent dels Josepets o la cobertura de les pistes de les Cases, passant també per l'hotel d'entitats. "Esperem que avui puguem facilitar a la policia judicial tota la informació que ens ha requerit", ha afegit Montserrat, que també ha dit que els han demanat una vintena d'expedients. "No som conscients d'haver fet cap adjudicació amb cap informe desfavorable", ha conclòs l'alcalde.

Imatge Dani Gil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta