19 de desembre del 2013

El caiac desmuntable d'una empresa tortosina guanya el premi Emprenedors del Baix Ebre



CAMARLES (Baix Ebre).- El Consell Comarcal del Baix Ebre ha lliurat aquest dimecres el VII Premi Emprenedors, en un acte celebrat a les instal·lacions del Viver d'Empreses Baix Ebre Innova de Camarles. El premi, que ha estat atorgat a l'empresa Cubycayak de Tortosa, té la finalitat de guardonar les millors iniciatives empresarials del 2013 que contribueixin al desenvolupament socioeconòmic del territori. En aquest cas, Cubycayak dissenya, produeix i comercialitza uns caiacs de lleure desmuntables i lleugers per posar a l'abast de tothom la pràctica esportiva de la navegació de forma senzilla i econòmica. El seu responsable, Jacint Subirats, ha rebut un xec de 600 euros, una tauleta electrònica i el lloguer gratuït d'un despatx del Viver d'Empreses Baix Ebre Innova durant tot un any.

Durant el transcurs de l'entrega de premis, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, va destacar la qualitat dels diferents projectes presentats en aquesta nova edició del premi. També el vicepresident de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, va donar les gràcies als participants i els va animar a continuar treballant intensament amb el seu projecte empresarial.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta