19 de desembre del 2013

Paco Ibáñez, artista convidat en el concert de Tortosa pels 75 anys de la Batalla de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa  serà l'escenari, el proper 28 de desembre, d'un concert per commemorar el 75è aniversari de la Batalla de l'Ebre. El cantautor Paco Ibañez és l'artista estrella convidat. A més, Ibañez comptarà amb l'acompanyament musical del saxofonista Gorka Benítez i el guitarrista Mario Mas. Per últim, la cantautora ebrenca Montse Castellà també col·laborarà amb Ibañez cantant cançons en català i en castellà.  El concert del 75è aniversari de la Batalla de l'Ebre compta  amb la col·laboració dels quatre consells comarcals de les Terres de l'Ebre, del Departament de Cultura i de la Diputació de Tarragona, entre d'altres. Les entrades es poden adquirir a través del Telentrada de Catalunya Caixa, a les llibreries de Viladrich de Tortosa i Serret de Vall-de-roures, com també al mateix Teatre Auditori Felip Pedrell.

Via Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. Que passi per Tortosa aquest magnific cantautor només ens pot omplir d'orgull i de plaentesa. La seva antiga lluita per una societat millor és un manifest de l'art per al poble.
    Et desitjo una bona estada a Tortosa, amb les velles i les noves cançons.
    Aviam si podem saludar al mite, seria un honor.

    ResponElimina
  2. L'admiració que tinc per Paco Ibáñez és profunda. Ja fa massa anys des de l'altra actuació a l'auditori. I com d'edat no perdona, no crec que en puguin hi haure moltes més. Allí estarem.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta