10 de gener del 2014

Enric Roig fa un pas endavant i optarà a les primàries del PSC de Tortosa per ser l'alcaldable



TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor socialista Enric Roig ha anunciat aquest dijous a través de Twitter que ja ha comunicat als seus "companys i companyes" del PSC la decisió de presentar-se a les primàries per esdevenir el candidat a l'alcaldia de Tortosa. De fet, Roig ja ha obert un segon compte en aquesta xarxa social, amb el perfil @roig2015. Roig ha vingut actuant com a portaveu del PSC de Tortosa en els darrers mesos, tot i que oficialment el portaveu del grup municipal encara és el també regidor Antoni Sabaté. Per la seua banda, Roig va entrar com a regidor de l'Ajuntament de Tortosa al juny del 2012, quan Núria Chertó va anunciar que renunciava a la seua acta per no poder compaginar la seua responsabilitat política amb les seues obligacions professionals. Roig, que és secretari d'organització del PSC de Tortosa, és arquitecte i ha estat director de la Festa del Renaixement de Tortosa i de l'Insitut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece).

Al juny del 2012, el regidor socialista ja va avançar a Canal 21 Ebre que li agradaria poder ser alcalde del municipi a partir de les eleccions del 2015. Roig no va dubtar en reconèixer que estava totalment obert a liderar el nou projecte del PSC de Tortosa, amb el repte d’assolir la formació d’un govern progressista i d’esquerres a l’Ajuntament. Però va afegir-hi que abans volia veure com es desenvolupava el debat intern al partit, i com s’organitzen les eleccions primàries que celebrarà el PSC de Tortosa per elegir el seu alcaldable. A més, en els darrers mesos Roig ha remarcat que la seua prioritat com a secretari d’organització  del PSC de Tortosa era preparar la celebració d’unes primàries obertes al conjunt de la ciutadania i amb la màxima participació possible de militants i simpatitzants del partit.

Més recentment, en una altra entrevista a Canal 21 Ebre el passat mes de novembre, Roig encara no va voler deixar clar si pensava presentar-se a les primàries del PSC de Tortosa per ser l’alcaldable a les eleccions municipal del 2015. Roig només va precisar que les primàries seran durant el mes d’abril del 2014, i va valorar amb ironia que Bel digués uns dies abans, també amb un to irònic, que ell era el seu candidat per ser el candidat del PSC a l’alcaldia.

8 comentaris:

  1. Bé, de moment ja n'hi ha un, ara només resta que es postulin la resta per a tenir unes primàries de veritat. Vinga, ànims a la resta de candidats que han de presentar candidatura per poder establir un debat necessari i una renovació imprescindible.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. per què no ho probes tu sneijder ?

    ResponElimina
  6. No ho digues dos vegades jotabe que entre els dos ja fem una candidatura. Fa unes setmanes en aquest blog ja vaig preguntar si hi haurien primàries de veritat a l'agrupació del PSC de Tortosa i algú me va contestar que sí, de fet es parlava que a banda de Roig i Ena, que semblaven els dos candidats amb més suports dins a l'agrupació, en sorgirien d'altres que fins al moment estarien tapats. Bé, se que fins al 2015 encara queden molts mesos però, estaria bé que aquells que tenen previst presentar-se i enriquir el procés de primàries donessin ja un pas endavant tal i com ha fet Roig. Calen noves idees i en la mesura de lo possible cares noves, sense debat no hi ha primàries el canvi de cromos es fa a les portes dels col·legis.

    ResponElimina
  7. Ei! q a les primaries del PSC ens presentarem Gutijaume i jo, aixi si q remontaran

    ResponElimina
  8. Això ha sigut un cop molt baix. I ho saps!! ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta