28 de gener del 2014

Felip Monclús deixa la presidència d'ERC a Tortosa, que renovarà l'executiva l'11 de febrer


TORTOSA (Baix Ebre).- Els militants d'ERC a Tortosa estan cridats a participar en l'assemblea extraordinària que se celebrarà al número 8 del carrer Providència, el proper 11 de febrer a les 20.00 hores, per renovar la seua executiva local. El president actual, Felip Monclús, ha dirigit una carta a la militància en què els informa de la seua voluntat de no seguir en el càrrec. "No repetiré la meva candidatura com a president, ja que després de tres etapes molt intenses i gairebé ininterrompudes, crec que cal deixar pas a renovar-nos. Continuaré, no obstant, col·laborant amb l’executiva local per fer de Tortosa una ciutat oberta, progressista, pròspera i socialment justa dins d’una Catalunya independent!", afirma Monclús.

Segons Monclús, Esquerra ha iniciat a Tortosa un procés de renovació per encarar "amb més empenta i il·lusió la nova etapa que es presenta al conjunt de la societat catalana amb motiu del referèndum d’independència del 9 de novembre". "Vull també aprofitar per agrair la confiança i col·laboració que he rebut de tots els militants durant aquest període i tenir un record especialment per dos amics, Pau Miret i Lluís Algueró, que van treballar de manera exemplar i incansable fins als seus darrers dies. Ells han estat un exemple que tots hem de seguir", conclou la carta enviada per l'actual president.

Les candidatures a la presidència es poden presentar fins al mateix moment de l'assemblea extraordinària. Més concretament, les candidatures a l’executiva local hauran de lliurar-se per escrit a la comissió organitzadora just abans de l’elecció de la Mesa de l’Assemblea Local, que és el primer punt de l’ordre del dia previst per a l'11 de febrer. Els membres de la comissió organitzadora són Montse Andreu, Marià Martínez i Josep Rodríguez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta