28 de gener del 2014

Un home mata la seua parella i després se suïcida a Amposta



AMPOSTA (Montsià).- Dues persones han mort aquest dimarts en un domicili d'Amposta per causes que encara s'investiguen. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a dos quarts de set de la tarda que hi havia els cossos de dues persones a dins d'un immoble situat al número 92 del carrer Barcelona de la capital del Montsià. Segons ha pogut saber l'Agència Catalana de Notícies (ACN) els difunts són un home i una dona que rondarien la quarantena d'anys. De fet, l'home ha trucat un amic confessant que era l'autor del crim, segons ha informat TV3, que ha afegit que la parella és d'origen polonès i que l'amic de l'agressor ha estat qui ha avisat la policia. Segons Televisió de Catalunya, la dona tenia ferides d'arma blanca i l'home, que era la seua parella, s'havia penjat amb una corda.

En un primer moment no han transcendit més dades sobre les causes del succés o sobre la relació dels individus. Poc abans de les nou de la nit ha arribat fins al lloc dels fets la comitiva judicial que s'encarregarà del cas. Posteriorment, els Mossos han emès una nota en què detallen que, pels indicis, tot apunta que es tractaria d'una cas de violència de gènere. L'home hauria mort la dona i posteriorment s'hauria suïcidat. El cas està sota secret d’actuacions. Segons Ràdio Ebre, l'Ajuntament d'Amposta farà demà una concentració silenciosa per rebutjar aquest cas de violència de gènere.

La Policia Local d'Amposta ha rebut, cap a quarts de set de la tarda, una trucada d'un amic a qui l'home mort hauria trucat explicant-li que havia matat a la seva dona i que s'anava a suïcidar. Quan els agents han arribat al domicili de la parella, al segon pis del número 92 del carrer Barcelona d'Amposta, han hagut d'esbotzar la porta per entrar i han trobat la dona morta a terra dessagnada, i a l'home penjat al lavabo. L'home hauria mort la seua parella amb un ganivet i després s'hauria suïcidat.

Tot seguit, els Mossos d'Esquadra s'han personat al lloc dels fets per fer-se càrrec de la investigació. El tràgic succés d'aquesta parella, de nacionalitat polonesa però que residia a la capital del Montsià des de feia alguns anys, ha commocionat el municipi i ha generat una gran expectació entre el veïnat. De fet, fins ben a prop de les onze de la nit, quan s'ha produït l'aixecament dels cadàvers, desenes de veïns s'han combregat davant de l'edifici.

Des de l'Ajuntament d'Amposta, el regidor de Governació, Josep Garriga, ha condemnat els fets i ha anunciat que aquest dimecres a la una del migdia es farà un minut de silenci a la plaça de l'Ajuntament per condemnar un nou cas de violència masclista. Garriga ha assegurat que la ciutat està "trasbalsada". "Una desgràcia que ens costarà molt d'assumir. Estem tots molt trasbalsats, no s'hauria de repetir a cap lloc del món això", ha lamentat. Segons han relatat alguns veïns a l'ACN, la parella haurien estat separats temporalment però ella hauria tornat a casa. Segons han explicat, "ell era problemàtic però ella era molt formal i correcta".


Imatge ACN

2 comentaris:

  1. Perdoneu la meua ignorancia, pero al perello tambe se va fer un minut de silenci?

    ResponElimina
  2. ...lamentablemente, las cabezas (lugares donde tenemos lo que llamamos MENTE), son lugares encerrados, y por lo tanto no se ve lo que tenemos (o como lo tenemos) dentro de la cabeza...en fin otro ser humano (en este caso "una señora"), que ha muerto por causa de otro "compañero"...bien podria haberse solamente ahorcado y dejar a ella en paz el hijo de ........

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta