28 de gener del 2014

CiU demana a Gervasi Aspa que posi els terrenys del Molí dels Mirons a disposició de l'Ajuntament de Deltebre



DELTEBRE (Baix Ebre).- El portaveu de CiU a Deltebre, Lluís Soler, ha reiterat aquest dimarts la petició de cessament del primer tinent d'alcalde, el republicà Gervasi Aspa, arran la compra de 91.170 metres quadrats de terrenys estratègics al Molí dels Mirons. Soler insisteix que s'està al davant d'un "frau ètic, qüestionable legalment, però sobretot d'una burla a tots els veïns de Deltebre". Soler ha reclamat a l'alcalde de Deltebre, José Emilio Bertomeu, que actuï amb responsabilitat i que cessi a Aspa, ja que la compra dels terrenys a Jesús i Maria per part del regidor republicà condicionarà l'aprovació del futur pla d'ordenació urbana municipal (POUM).

Així mateix, Soler ha demanat a Bertomeu que iniciï un expedient d'expropiació dels terrenys del Molí dels Mirons comprats per Gervasi Aspa, en cas que el republicà no posi a disposició de l'Ajuntament els seus terrenys. I és que des de CiU han demanat a Aspa que, per responsabilitat, cedeixi a l'Ajuntament del Deltebre els terrenys que ha adquirit al mateix "preu de saldo" que els ha comprat.

D'altra banda, Soler ha volgut deixar clar que Aspa "menteix" quan assegura que els terrenys del Molí dels Mirons no estaven afectats per cap planificació territorial. En aquest sentit, el portaveu de CiU a Deltebre ha donat a conèixer l'existència d'un document de Criteris i Objectius del POUM aprovat per unanimitat per tots els grups municipals l'any 2007, que està en plena vigència i que parla dels terrenys del Molí dels Mirons com de l'espai estratègic amb més oportunitats a la porta oest de Deltebre. Soler també ha acusat a Aspa de mentir quan afirma que va comprar els terrenys en subhasta ja que, segons ha afirmat, un document del propi SAREB confirma que les finques no es van subhastar sinó que es van vendre a la millor oferta. // CINTA BONET (Canal 21 Ebre)


Imatge CiU Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta