28 de gener del 2014

Imma Juan (CiU) reitera a ERC la voluntat de diàleg pel nou Consorci de Polítiques Ambientals



TORTOSA (Baix Ebre).- La presidenta de la federació de Convergència i Unió a les Terres de l’Ebre, Imma Juan, farà d’enllaç amb la conselleria de Presidència per aquelles qüestions que afecten el territori, com ara la lluita contra el nou pla hidrològic o la posada en funcionament de la marca de la Reserva de la Biosfera. Així ho ha explicat aquest dimarts durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, on també ha destacat la importància de tirar endavant el nou Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre. Un consorci que es va començar a gestar fa més d’un any per unificar la gestió dels residus del Baix Ebre i del Montsià, però que finalment també s’encarregarà del projecte d’EbreBiosfera. Això es farà a través dels serveis tècnics de l’actual Consorci de Serveis Agroambientals del Baix Ebre i del Montsià (CODE), que quedaria integrat en el nou ens. En aquest sentit, Juan ha fet una crida a la responsabilitat d’Esquerra, després que els republicans hagin qüestionat el procés. De fet, la presidenta de CiU a l’Ebre ha afirmat que la negociació encara continua ben viva, per tirar endavant un Consorci de Polítiques Ambientals que és “vital” per al territori.

En la mateixa entrevista, Juan ha afirmat que tots els partits veien bé la fórmula de representativitat política i institucional del nou consorci, i que no entenen la posició fixada per Esquerra al marge de la comissió de treball. De fet, la presidenta de CiU a les Terres de l’Ebre ha negat que vulguen afavorir el Partit Popular, tal i com van denunciar els republicans. En aquest sentit, Juan ha recordat que CiU i PP, que governen junts al Baix Ebre i Montsià, haurien pogut aprovar una fusió dels consorcis sense acordar res amb la resta de grups polítics. Però que la seua aposta va passar pel consens.

Per tot plegat, Imma Juan ha apuntat que potser hi ha influències d’altres temes que poden afectar el paper d’ERC en la negociació per impulsar el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre. De fet, ha reiterat que en la comissió de treball estaven representats tots els partits, i que fins ara les converses estaven funcionat molt correctament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta