26 de gener del 2014

Un foc obliga els viatgers del tren Barcelona-Tortosa a baixar a l'Ametlla de Mar, en un cap de setmana amb incidents a la línia R-16


TORTOSA (Baix Ebre).- Un petit incendi en el tren de Rodalies que aquest diumenge al vespre cobria el trajecte Barcelona-Tortosa ha culminat un cap de setmana d'incidències en la línia R16. El foc s'ha originat en el primer vagó del tren que havia d'arribar a Tortosa a les 20.28 hores, i el comboi ha hagut d'aturar-se durant uns minuts a l'estació de l'Ametlla de Mar. De fet, els viatgers han hagut de baixar a l'andana de l'estació de la Cala, com ha explicat via Twitter la canareva Carme Ferré. També a través d'aquesta xarxa social, Rodalies ha explicat que el tren havia hagut d'aturar-se per una "incidència tècnica", però sense especificar-ne la causa. Finalment, el comboi ha pogut reprendre la marxa en direcció a Tortosa a les 20.45 hores, i ha arribat al seu destí a les 21.19 hores, segons ha explicat una usuària afectada, Marta Wayfarer.

Però aquesta no ha estat l'única incidència tècnica que han registrat els trens de la línia R16 aquest cap de setmana. El tren que dissabte a les 9.18 del matí sortia de l'estació de Tortosa tenia un problema mecànic a les portes, que va obligar tots els viatgers a canviar d'unitat quan estaven a punt de sortir cap a Barcelona. De la mateixa manera, el comboi d'aquest diumenge anterior al tren que ha registrat l'incendi -el que surt de l'estació de França a les 16.18 hores-, ho ha fet amb alguns minuts de demora, i els vagons s'han quedat sense llums entre les estacions de Passeig de Gràcia i Barcelona Sants. El tren ha anat acumulant retards al llarg de tot el trajecte, i ha completat el viatge fins a l'estació de Tortosa en 2 hores i 50 minuts. Finalment, Laia R. ha explicat a Twitter que el tren entre Tortosa i Barcelona d'aquest diumenge al vespre també s'ha quedat sense llum tres vegades entre la capital del Baix Ebre i el poble de Campredó.



Imatge Marta Wayfarer, per Trens Dignes, a Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta