11 de març del 2014

Carles Luz afirma que Gandesa està 'consternada' per la mort d'un veí de 74 anys a mans del seu fill



GANDESA (Terra Alta).- L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha valorat aquest dimarts molt negativament el presumpte parricidi que ha estroncat la normalitat a la població. En declaracions a Canal 21 Ebre, Luz ha afirmat que el veïnat de Gandesa està "consternat", ja que és una població que no està gens avesada a aquest tipus d'episodis luctuosos. "Des de l'Ajuntament volem expressar el condol als seus familiars", ha afirmat Luz, que ha decret un dia de dol per la mort d'un veí de 74 anys a mans del seu propi fill, un altre home de 33 anys i també veí de Gandesa.

L'home mort és Miquel Cabús, una persona força coneguda a Gandesa que s'havia dedicat a la pagesia. La víctima ha anat a fer un cafè al bar Nou del centre del municipi i, en sortir, el seu fill l'ha seguit i apunyalat. El propietari del bar, Joaquim Jornet, ha explicat a Canal 21 Ebre que la víctima havia anat al bar com cada matí. En els primers minuts hi ha hagut certa confusió sobre el que realment acabava de passar. Després de l'agressió, els jove ha fugit, però després de desplegar un ampli dispositiu policial els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte agressor.

Els Mossos d'Esquadra havien rebut a les 8:15 l'avís d'un testimoni informant que al carrer Sant Miquel hi havia un home a la via pública que presentava diverses ferides de gravetat. Els Serveis d'Emergències Mèdiques s'han personat ràpidament al lloc dels fets, però no han pogut fer res per salvar la vida de l'home, a causa de la gravetat de les ferides amb arma blanca. L'autoritat judicial ha decret el secret en les investigacions.

Vídeo Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta