17 de març de 2014

Els periodistes ebrencs premien la plataforma del Sénia amb el Micro Obert i suspenen Escal-UGS amb el Micro Tancat 2013


TORTOSA (Baix Ebre).- La Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia ha estat guardonada amb el premi Micro Obert 2013 que atorga la demarcació del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) a les Terres de l'Ebre. En canvi, el gabinet de premsa de la multinacional Escal-UGS, encarregada de desenvolupar el projecte Castor davant de la costa de Vinaròs i Alcanar, és qui ha rebut el Micro Tancat 2013, que també s'ha donat a conèixer aquest dilluns a la tarda. L'acte d'entrega dels premis Micro es farà el proper divendres, 21 de març, a partir de les sis de la tarda, a la sala d'actes de la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

Quant als finalistes del Micro Obert, per darrera de la plataforma del Sénia han quedat el poble de Flix, Dani Forcadell (UP), l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, i el delegat de la Generalitat a l'Ebre, Xavier Pallarès. En canvi, els finalistes del Micro Tancat han estat Ercros, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i Cemex, a més dels directors dels serveis territorials de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i el tinent d'alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa.

Abans del lliurament dels guardons, la periodista tortosina Maricel Chavarria, redactora de La Vanguardia, pronunciarà una conferència sobre l'actualitat de la professió. A banda, també es farà un reconeixement del Col·legi de Periodistes als ajuntaments de la Sénia, l'Ametlla de Mar, Flix, Ascó i Tortosa, els consistoris del territori que han destacat per la millora de la informació als seus webs, i que apareixen en color verd en el mapa Infoparticip@. En el mateix acte també es visualitzarà el relleu al capdavant de la junta ebrenca del CPC, amb la presència de l'expresidenta, Amparo Moreno, i de la nova presidenta, Sílvia Tejedor.

Imatge arxiu ACN


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta