17 de març del 2014

Maragall afirma des d'Ulldecona que Nova Esquerra Catalana farà llistes a l'Ebre a les municipals del 2015



ULLDECONA (Montsià).- El president de Nova Esquerra Catalana (NECat), Ernest Maragall, ha visitat aquest cap de setmana Ulldecona, en el marc del procés per construir una "alternativa d'esquerres" al país. Es tracta de la segona visita que l'exconseller d'Educació realitza al territori en poc més d'un any, per establir contactes amb tots aquells ciutadans progressistes que ara estan mancats de referènciam però que els uneix la voluntat de construir un nou estat català. En una entrevista en exclusiva per Canal 21 Ebre, Maragall va confirmar que Nova Esquerra Catalana farà llistes a les Terres de l'Ebre per a les properes eleccions municipals.

D'altra banda, Maragall va remarcar que NECat apostarà per projectes realistes. Preguntat pel nou Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre, Maragall va deixar clar que NECat hi està totalment en contra i que defensarà els interessos del riu i el Delta. En aquest sentit, va insistir que cal "unitat de país" per defensar el Delta amb totes les conseqüències. Quant a l'acord assolit entre ERC i Nova Esquerra Catalana per ocupar el número dos de la llista a les eleccions europees, Maragall va deixar clar que ara per ara només hi ha un acord per les europees, tot i que la voluntat és sumar un ampli consens des de l'esquerra per donar resposta a allò que demana la ciutadania. Quant a la consulta del 9 de novembre, Maragall es va mostrar convençut que aquesta se celebrarà.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta