13 de març del 2014

Expoebre 2014 aprofitarà el saló Ebreambient per donar un impuls al sector de la biomassa del territori



TORTOSA (Baix Ebre).- L'aprofitament de la biomassa per a la producció d'energia serà un dels temes centrals de la novena edició d'Ebreambient, el Saló de Medi Ambient i Sostenibilitat. Serà en el marc de la propera edició d'Expoebre, la Fira Multisectorial de les Terres de l'Ebre, que es farà al pavelló firal de Remolins entre l'1 i el 4 de maig. El veterà certamen firal, que enguany arribarà a la seua setantena edició, comptarà també amb l'Espai Turisme, àmbit que des de l'Ajuntament i Fira de Tortosa es considera estratègic per a l'economia del municipi, i que enguany tornarà a tenir un paper destacat. També hi haurà la Fira d'Artesania, el Racó de l'Emprenedor, el Mercat del Parc i el Saló de l'Automòbil.

El president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, ha presentat aquest dijous el cartell i els principals detalls d'Expoebre 2014. L'aprofitament de la biomassa per a la producció d'energia ha estat present en les darreres edicions d'Ebreambient, i en la propera Expoebre se li vol donar un nou impuls amb el suport de l'Ajuntament, el Consorci de Serveis Agroambientals del Baix Ebre i Montsià (CODE), el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, la Generalitat, i altres organismes i empreses del sector. El president de Fira Tortosa ha posat de relleu que les Terres de l'Ebre són el segon territori català, després dels Pirineus, amb més superfície forestal pública, i amb una de les produccions més potents al país.

De fet, la superfície forestal municipal a les Terres de l'Ebre és de 35.000 hectàrees, mentre que la superfície agrícola és de 126.000 hectàrees. Lehmann ha destacat el potencial econòmic i mediambiental de la biomassa.

A banda, l'Espai Turisme comptarà enguany amb la participació de les revistes Descobrir, Sàpiens i Cuina, amb una exposició, conferències i rutes turístiques, entre altres activitats. L'accés a l'Expoebre serà novament gratuït. La passada edició va tenir 180 expositors, que van ocupar 9.800 metres quadrats en un recinte de 70.000 metres quadrats.

VÍDEO CANAL 21 EBRE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta