7 de març del 2014

La PAH ocupa una oficina de 'la Caixa' a Tortosa per aturar la subhasta d'una casa


TORTOSA (Baix Ebre).- Nova acció llampec de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) a les Terres de l'Ebre. En aquest cas, el col·lectiu antidesnonaments ha ocupat l'oficina de "la Caixa" de la plaça Alfons XII de Tortosa, ja que aquest divendres era la data fixada per a la subhasta de la casa d'una afectada, Anna Maria, una dona amb una persona dependent al seu càrrec. Actualment, la PAH a les Terres de l’Ebre atén 11 famílies afectades per "la Caixa" i, en tres dels casos, les negociacions estan estancades de fa mesos. Segons el col·lectiu, "la Caixa" presumeix de no desnonar ningú, "però allarga el patiment de les persones afectades". Segons la PAH, "la Caixa" és una entitat que manté la seua obra social, però que "és incapaç de donar solucions a les famílies" de les Terres de l'Ebre. "La PAH Ebre insta a que La Caixa atengue als requeriments de les famílies afectades i els ofereixi solucions, ja que són demandes de mínims", conclouen en un comunicat.


Imatge PAH Ebre
Vídeo Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. Bé, he de dir que ningú voldria estar en una situació com aquesta.
    Arribo a imaginar, i tinc prou enteniment per a pensar que un grup empresarial no ha de voler mai el patiment de cap dels sus clients, més encara quan els seus beneficis depenen d'ells. Però, cobrar per produir patiment no sembla humà. Més aviat hauria de intentar afavorir la seva existència ja que del contrari sembra un dubte en tots ells.
    Jo he de ser client d'una entitat que aprofita la misèria per guanyar diners?
    He de suposar que no soc l'únic que es fa aquesta qüestió, malgrat que, com molts, necessite el seu servei.
    Ja seria hora que vendre un servei no estigues lligat a generar patiment aliè.

    ResponElimina
  2. ...tienen unos inconmensurables beneficios, les entran las pelas a carratonadas, estan sacando unos beneficios de debajo de las piedras, te cobran por el correo (de los carteros), te cobran por cobramiento de cheque de otra entidad, te cobran por las ventas que haces con tarjeta, te cobran por las tarjetas..., o sea hacen lo que quieren, nosotros callamos, pero soltamos un dineral al cabo del año, que podria ser casi gratuito, menos mal que por las cartas solo te cobran por el sello, pues podrian cobrar por el sobre y el papel de las cartas impresas, y no sigo por no darles mas ·ideas" pues esta el desgaste de las impresoras y los torners...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta