19 de març del 2014

L'ANC organitza un cap de setmana d'actes a l'Ebre, amb la presència de Carme Forcadell


TORTOSA (Baix Ebre).- L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) tornarà a realitzar aquest cap de setmana una recollida intensiva de signatures de la campanya “Signa un vot per la independència”. Però durant els dies 22 i 23 de març, per tal de sumar esforços i arribar al màxim possible de llocs, la campanya es realitzarà juntament amb l’Associació de Municipis per la Independència. En el cas de les Terres de l’Ebre unes 35 territorials de l’ANC muntaran parades a les seues poblacions, fent possible que al territori es puga arribar als 100 punts de recollida. Amb aquesta campanya, l’ANC vol recollir el màxim de signatures per demanar al Parlament de Catalunya que exhaureixi totes les vies que hi hagi per convocar una consulta i, si no és aquesta no és permesa, que es declari la independència unilateralment.

A més, aquest cap de setmana visitarà les Terres de l'Ebre la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, qui realitzarà dos actes al territori. El primer d’aquests actes serà a la Sénia el dissabte a les 19:00 hores al Centre Obrer, mentre que el segon serà a Tortosa el diumenge a les 12:00 hores al passeig central del parc Teodor González, on es farà un Vermut per la Independència. Tanmateix, el mateix diumenge 23, també visitarà el territori el Bus per la Independència, que farà una ruta per diversos municipis de l'Ebre. El bus farà una primera parada a Tortosa i estarà fins a les 14:00 hores, i desprès passarà per Santa Bàrbara i Masdenverge fins arribar a Amposta, lloc on hi serà durant tota la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta