19 de març del 2014

Mur i Bel fan una crida de suport a la campanya 'Signa un vot per la independència'



TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Flix i secretari de l'executiva de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Marc Mur, ha manifestat aquest dimecres, des de Tortosa, el suport de l'entitat municipalista a la campanya 'Signa un vot per la independència', de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Un suport que busca acabar convèncer els indecisos amb el procés cap a la independència. En aquest sentit, Mur ha afirmat que són moltes les institucions de les Terres de l'Ebre que també treballen perquè el procés nacional siga un èxit.

Per la seua part, l'alcalde de Tortosa i vicepresident de l'AMI, Ferran Bel, ha fet una crida als ciutadans que encara no han signat perquè ho facen, i també perquè aquells que ja ho han fet porten amics, familiars o companys a signar. Els dies 22 i 23 de març, l'ANC tornarà a realitzar una recollida intensiva de signatures de la campanya 'Signa un vot per la independència' Aquest cop, es realitzarà juntament amb l'AMI. A les Terres de l'Ebre, unes 35 territorials de l'ANC muntaran parades a les seues poblacions i faran que al territori es puga arribar als 100 punts de recollida de signatures.

D'altra banda, aquest dimecres s'ha sabut que els ajuntaments hauran de cedir obligatòriament el padró a la Generalitat, per a la consulta del 9 de novembre. Els alcaldes que formen part de la directiva de l'AMI han conegut avui amb detall un informe encarregat a la sectorial SITAL (Secretaris, interventors i tresorers de les administracions locals) per la Independència, que conclou que “s’han de cedir les dades del padró d’habitants a la Generalitat de Catalunya en el cas que ho sol·liciti davant una hipotètica consulta popular per via de referèndum, ja que ho legitima l’article 16.3 LRBRL, pel fet de tenir la Generalitat la competència en matèria de consultes populars”.
Vídeo Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta