25 de març del 2014

Núria Ventura vol quedar-se al PSC i fa una crida al diàleg per evitar més baixes a l'Ebre




TORTOSA (Baix Ebre).- La diputada socialista Núria Ventura ha afirmat aquest dimarts que la dissolució del grup municipal del PSC a Flix no era alguna cosa inevitable, i ha lamentat que la direcció del partit no es mogués per frenar la sortida de l’alcalde Marc Mur i dels quatre regidors socialistes. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ventura ha volgut deixar clar que respecta la decisió “difícil” que han pres Mur i els regidors de Flix que han abandonat el PSC. Però la diputada, suspesa com a primera secretària del PSC a les Terres de l’Ebre pel seu vot a favor de la consulta del 9 de novembre, ha lamentat la falta d’interès de la junta gestora del PSC al territori i de la mateixa cúpula nacional del PSC per resoldre la situació. De fet, Ventura ha afirmat que dijous de la setmana passada va ser “un dia trist” per al socialisme de les Terres de l’Ebre, ja que el PSC sempre ha estat al govern de l’Ajuntament de Flix.

En la mateixa entrevista, la diputada ha afegit que està segura que en el futur podran seguir treballant al costat dels exregidors socialistes de Flix. Així, ha remarcat que tenen la voluntat de garantir la unitat del socialisme ebrenc, per damunt de les “turbulències” actuals. Però Ventura també ha dit que cada grup municipal del PSC anirà prenent les seues pròpies decisions, en referència al que podria passar en poblacions com Ulldecona o Deltebre. En aquest sentit, Ventura ha remarcat que no hi ha diàleg ni amb la direcció nacional del PSC ni amb la gestora, i que només confia en què el dictamen de la comissió de garanties del PSC li puga restituir les seues funcions al Parlament.

D’altra banda, Ventura ha afirmat que la trobada dels sectors crítics del PSC, divendres passat, va servir per refermar el seu compromís amb el socialisme català, amb el dret a decidir, i amb una altra forma de fer política. Amb tot, la diputada ha conclòs que els diversos sectors aniran prenent les decisions més endavant, i tenint en compte l’horitzó de les municipals del 2015. Però Ventura no s’ha mostrat partidària de crear una marca blanca del PSC per concórrer a les eleccions. La diputada també ha confirmat que el passat 15 de març es va reunir amb Ernest Maragall en la seua visita privada a Ulldecona, però no ha volgut manifestar-se sobre el possible pas de crítics del PSC al nou partit Nova Esquerra Catalana. De fet, Ventura ha reiterat que la seua voluntat és quedar-se al PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta