4 de març del 2014

Tortosa millora la senyalització turística al nucli antic amb 140 indicatius nous

Owly Images

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha completat la senyalització turística per a vianants al nucli antic de la ciutat, amb la instal·lació d'uns 140 indicatius nous i una vintena de plànols. De fet, els nous senyals s'afegeixen als que ja hi havia des de fa uns anys, i permeten informar d'equipaments que en els últims anys s'han incorporat a l'oferta turística de Tortosa, com és el cas del Centre d'Interpretació de la Setmana Santa, el Museu de Tortosa o la nova oficina de turisme al mateix recinte de l'antic escorxador. En la mateixa actuació s'han instal·lat 10 nous pals i s'han ampliat els itineraris, tot obrint-ne un de nou pel passeig de Ronda, per escurçar recorreguts i conduir als turistes pels carrers amb major ambient comercial.

Aquest dimarts a la tarda han presentat els detalls d'aquesta iniciativa l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de Turisme, Alfredo Ferré. Aquest projecte ha tingut un cost de 14.961 euros i s'ha executat a través del Pla de Foment Turístic, finançat per l'Ajuntament i la Direcció General de Turisme, amb càrrec també als ingressos provinents de l'Impost sobre les estades en establiments turístics (IEET), més conegut com la taxa turística. De fet, Tortosa és un dels municipis de les Terres de l'Ebre que més ingressa de la taxa turística.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta