31 de març del 2014

Trens Dignes a l'Ebre torna a convocar un #avuinopaguem al tren de Barcelona per al 6 d'abril


TORTOSA (Baix Ebre).- La Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre i el col·lectiu Jóvens de les Terres de l’Ebre han convocat a la ciutadania a una nova acció de protesta el proper diumenge, 6 d’abril. Un nou #avuinopaguem, després de la bona acollida que va tindre la primera de les accions, convocada diumenge al vespre. En aquest sentit, l’acció consistirà novament en no adquirir el bitllet corresponent per fer el trajecte des de les Terres de l’Ebre fins a Tarragona o Barcelona. Però, de moment, l’acció es convoca només a la línia R16, entre Tortosa i Barcelona, a l’espera de consultar l’opinió dels usuaris de la línia R15.


La protesta de diumenge va rebre el suport d'unes 150 persones, cosa que ha estat molt ben valorada per la plataforma Trens Dignes. Abans de pujar al tren, la portaveu del col·lectiu, Montse Castellà, va afirmar que confiaven en la flexibilitat del revisor i que els deixés fer les seues reivindicacions.En aquest tren va ser en el que es va produir una avaria, i els usuaris van arribar a Barcelona amb més d’una hora de retard, ja que van haver de canviar de comboi a Vandellòs. Una incidència que, segons la plataforma Trens Dignes, els dóna més arguments a l’hora de plantejar noves reivindicacions. A l’altre tren, el de la línia R15, els problemes van arribar perquè el revisor va reclamar la presència dels Mossos d’Esquadra, que finalment no van intervenir. Això sí, els usuaris van acabar pagant el preu del bitllet entre Reus i Barcelona, després d'una hora de negociar a l'andana de l'estació.

Imatge Trens Dignes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta