28 de març del 2014

Última crida de la PDE per acudir massivament a la manifestació del 30 de març al Delta



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE), Joan Antoni Panisello, ha fet aquest divendres una última crida a la participació en la manifestació de diumenge, 30 de març, a Sant Jaume d’Enveja i Deltebre. La marxa contra el nou pla hidrològic i per reclamar un altre cabal ambiental començarà a les 11.30 al costat de les escoles de Sant Jaume. Amb tot, la PDE estudia moure la capçalera de la manifestació, tenint en compte que hi ha indicis que anirà més gent de la prevista inicialment. En aquest sentit, la PDE ha recomanat que els manifestant arriben el més aviat possible, i preferiblement per la banda de Sant Jaume d’Enveja. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Panisello ha confirmat que durant la darrera setmana, per exemple, s’han venut més de 300 samarretes amb el nus de la PDE, i que això és un bon símptoma de la mobilització de la gent. A més, les xarxes socials també estan bullint amb missatges a favor de la PDE, i els Mossos d’Esquadra han previst el mateix dispositiu de trànsit que per la Via Catalana, ja que molta gent arribarà en vehicles privats però també en autocars.

En la mateixa entrevista, Panisello ha remarcat que la convocatòria es mantindrà tot i l’amenaça de pluja. El portaveu de la PDE també ha detallat quin serà l’ordre de la manifestació, amb les dues primeres pancartes destinades a tota la gent que porti roba de color blau i samarretes amb el nus. La tercera pancarta seria per als ajuntaments de Deltebre i Sant Jaume d’Enveja. Tot seguit, anirien les pancartes dels partits polítics, sindicats, associacions i entitats que han donat suport a la crida de la PDE.

En aquest sentit, el portaveu de la PDE ha valorat molt positivament la configuració del front institucional en contra del nou pla hidrològic, i l’assistència dels alcaldes del Delta a la manifestació. De la mateixa manera, Panisello ha afegit que Oriol Junqueras, Pere Navarro, Raül Romeva i Joan Herrera ja han confirmat la seua presència a la manifestació de diumenge, i que també s’esperen alts càrrecs del govern i de CiU. Tot i així, el portaveu de la PDE ha insistit que el més important és que “una gran marea blava” inundi diumenge el Delta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta