11 de març del 2014

Detenen el fill de l'home que ha aparegut mort al centre de Gandesa amb ferides d'arma blanca



GANDESA (Terra Alta).- Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts un home de 33 anys, presumptament relacionat amb la mort d'un altre, de 74, a Gandesa. La víctima és el pare del detingut i ha estat trobada a primera hora al mig del carrer Sant Miquel, molt a prop de l'Ajuntament de Gandesa, amb diverses ferides d'arma blanca. Segons ha informat la policia catalana, ha rebut l'avís cap a les 8.15 hores d'un testimoni informant que al carrer Sant Miquel de la localitat hi havia un home estès al terra. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut fer res per salvar la vida a l'home, mentre que l'Àrea d'Investigació Criminal de les Terres de l'Ebre s'ha fet càrrec de la investigació i el jutge ha decretat el secret d'actuacions.

El cos ha aparegut al costat de l'Ajuntament de Gandesa. Fonts del consistori han confirmat la notícia a Canal 21 Ebre i han explicat que, poc abans de les deu del matí, encara estaven esperant l’arribada del jutge per procedir a l’aixecament del cadàver. 




Miquel Cabús, de 74 anys, i el seu fill havien estat fent un cafè, a un bar pròxim a la plaça de l'Ajuntament de Gandesa. Han sortit del bar a l'hora, i just al girar el cantó de l'Ajuntament alguns testimonis han sentit una forta discussió amb insults. El presumpte parricida hauria apunyalat en diverses parts del cos al seu pare, ferint-lo mortalment, al carrer Sant Miquel del municipi, al costat de l'Ajuntament, just al davant d'una casa propietat de la víctima. La Policia i les assistències sanitàries s'han personat al lloc dels fets en pocs minuts sense poder fer res per salvar-li la vida.

Segons han informat alguns veïns a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), el pare i el fill estaven enemistats des de feia anys, ja que el jove tenia problemes amb les drogues. El presumpte parricida estaria vivint amb la seua germana gran a la capital de la Terra Alta, mentre que la víctima residia en un mas de la zona.

La detenció del presumpte parricida s'ha produït poc després dels fets, per part dels Mossos d'Esquadra. L'Ajuntament de Gandesa ha decretat un dia de dol, per la consternació que ha provocat el crim al municipi, i que l'alcalde, Carles Luz, ha condemnat visiblement afectat. Les banderes de la façana de l'Ajuntament onejaran a mig pal en senyal de dol durant tot aquest dimarts. L'aixecament de cadàver s'ha produït poc abans de les dotze del matí, i tot seguint, efectius dels Bombers han netejat el carrer que havia quedat tot tacat de sang per l'apunyalament.

FOTOGALERIA
+Més imatges de Sílvia Alarcón (Canal 21 Ebre)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta