20 de març del 2014

Un mort en un xoc frontal entre dos camions a l'N-340 a l'Ametlla de Mar


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- Una persona ha mort i una altra ha quedat ferida menys greu aquest dijous a la matinada en un accident de trànsit entre dos camions a la carretera N-340 a l'Ametlla de Mar. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'avís del sinistre s'ha rebut a les 3.30 hores, al punt quilomètric 1.118. Els dos vehicles de gran tonatge han xocat frontalment i ha mort un dels conductors. L'altre xofer ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus.

En el sinistre hi han treballat nou dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres vehicles dels Bombers de la Generalitat que han hagut d'excarcerar els conductors dels dos camions, i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. La carretera N-340 ha estat tallada durant dues hores i després s'ha donat pas alternatiu als vehicles dels dos sentits de la marxa.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta