5 d’abril de 2014

L'alcalde de Godall, Francesc Miró, confirmat com a candidat del PSC a Amposta per al 2015
AMPOSTA (Montsià).- És una de les notícies polítiques de la temporada a les Terres de l'Ebre, que finalment s'ha confirmat després de moltes setmanes d'especulacions i, sobretot, de reunions. L'actual alcalde de Godall, Francesc Miró, ha estat elegit nou candidat del PSC a Amposta, en substitució de l'actual portaveu del grup municipal, Toni Espanya. Així ho va aprovar aquest divendres a la nit l’assemblea local de l’agrupació socialista a la capital del Montsià. Miró és alcalde de Godall des del 1999 i diputat provincial des del 2007. De fet, anteriorment ja va ser regidor a l’Ajuntament d’Amposta. Actualment, és el primer secretari del PSC del Montsià i membre del Consell Nacional de la Federació de Municipis de Catalunya. Nascut al 1960, és pare de dos fills.

"Afronto aquest repte amb molta il·lusió i ganes de treballar, amb el convenciment que aportaré la meva experiència i dedicació a l’àmbit municipal per liderar l’alternativa serena que necessita Amposta després de gairebé 28 anys de govern de CiU”, ha subratllat Miró. I és que, segons el PSC, la candidatura de Miró ve sobretot avalada per la seua bona gestió. "Miró ha estat un dels principals defensors a les Terres de l’Ebre del municipalisme i de l’autonomia local", asseguren des dels socialistes.

El nou candidat del PSC va refermar el seu compromís amb els ampostins i ampostines: “El meu principal objectiu és estar al servei de les persones, especialment en un moment de dificultat com l’actual, i fer que Amposta recuperi el lideratge que malauradament ha perdut els darrers anys”, va concloure.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta