9 de maig del 2014

Alcanar organitza el segon Festival Long Play per rememorar la seua discoteca més mítica


ALCANAR (Montsià).- La històrica discoteca Long Play d’Alcanar, que va marcar més d'una generació d'ebrencs en els anys 80 i 90, torna a la vida amb motiu de les Festes de Maig d'aquesta població del Montsià. De fet, enguany és la segona edició d'un festival que va començar l'any passat, amb l'assistència d'unes 2.000 persones. Un èxit que els organitzacions volen repetir enguany amb la segona edició del festival, que tindrà lloc aquest proper dissabte, 10 de maig, al centre cívic d’Alcanar i amb entrada gratuïta. El festival Long Play Alcanar està organitzat per l’Ajuntament canareu i les empreses Far Events i Over Sound, i començarà a la mitjanit amb un guateque amb el grup Ja la ballem. En aquest sentit, es proposa als assistents que vulguen disfressar-se la temàtica de la pel·lícula 'Grease', amb premis per a les millors caracteritzacions.

Tot seguit, la segona part de la festa comptarà amb alguns dels DJ de la mítica discoteca al llarg dels anys, Alfred Barberà i Dj Gallo -l'últim discjòquei de la Long Play-, així com Albert Melero. En el Festival Long Play Alcanar s’hi podran escoltar les cançons que van sonar a la pista de la discoteca al llarg de les dècades els 80, 90 i fins al 2000. Segons l'organització, després de la festa de Cap d'Any de Tortosa, aquest festival és el segon amb més assistents a les Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta