7 de maig del 2014

Franquet reclama una parada de l'AVE a l'Ebre i defensa una autovia de l'interior per Bítem o Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El president del Consell Econòmic i Social ha aprofitat aquest dimecres per reclamar l'arribada del tren de gran velocitat (TGV) a les Terres de l'Ebre. Durant una entrevista a canal 21 Ebre, Franquet ha afirmat que, més enllà de la construcció del nou Corredor del Mediterrani, els trens AVE haurien de tenir una parada a les Terres de l'Ebre, preferiblement a l'altura de Tortosa. De fet, Franquet ha assenyalat que la línia d'AVE entre Barcelona i València hauria de passar per l'interior del territori, i per tant separada de la línia ferroviària de la costa. Segons el president del Consell Econòmic i Social, això és que el que caldria demanar des de les Terres de l'Ebre.

De la mateixa manera, i sobre la polèmica pel traçat de l'autovia A7 al seu per Tortosa i Campredó, Franquet ha afirmat que aquest és un tema "desgraciat" i que s'ha portat malament des d'un principi. Així, el també exregidor de l'Ajuntament ha recordat que aquesta infraestructura es va concebre perquè fos una autovia de l'interior, i que l'ideal és que hagués travessat l'Ebre a l'altura de Bítem. Franquet ha afegir que el seu grup al consistori, Independents per l'Ebre (IPE), finalment va proposar que l'autovia travessés Tortosa a l'altura de la rotonda d'Anguera i que enllacés en aquest punt amb l'autovia C-42. Però Franquet ha afirmat que finalment es va acordar una "absurditat terrible", com és construir la nova A7 just a tocar de l'autopista AP-7.

+Podeu veure l'entrevista íntegra en aquest enllaç
 http://www.youtube.com/watch?v=bURyjUiqIP4

1 comentari:

  1. El senyor Franquet no se n'ha donat compte que Tortosa és una ciutat bloquejada al nord per una serralada? Intentar una via ferroviària per l'interior és muntanya i més muntanya fins arribar casi bé a Reus. Que vol fotre un gran túnel? quin malbaratament tenint pocs kilòmetres a l'est el corredor de la costa. I l'A7 per Bítem, vinga!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta