9 de maig del 2014

La Cambra de Comerç de Tortosa se suma al 'Manifest del Far' a favor del dret a decidir



TORTOSA (Baix Ebre).- La Cambra de Comerç de Tortosa s'ha sumat a la resta de cambres catalanes i a disset patronals en la signatura del 'Manifest del Far' a favor de la celebració de la consulta del 9 de novembre. En un acte celebrat aquest dijous a Palafrugell, l'empresariat català ha volgut donar una imatge d'unitat i ha subscrit un manifest que dóna "suport incondicional" al dret a decidir i recull el compromís de "respectar i fer costat" a la decisió que prengui el poble de Catalunya. En total, 28 representants de l'empresariat català que han denunciat "el maltractament" de l'Estat i la "manca de diàleg". El president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, també va assistir a l'acte, en que va participar el president de la Cambra de Tortosa, José Luis Mora.


El manifest és breu i, bàsicament, recull el suport "incondicional" dels empresaris i la "total adhesió" al Pacte Nacional pel Dret a Decidir endegat pel Parlament. "Aquest procés ha de permetre que els nostres conciutadans puguin, lliurement i democràticament, expressar la seva voluntat sobre el futur del país", recull el manifest, que és pràcticament idèntic al text aprovat a finals de febrer pel Grup Impuls per Girona (format per les cambres gironines, el Fòrum Carlemany, les patronals FOEG i PIMEC Girona). "És un manifest sintèntic i en positiu", ha manifestat el vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega.

En el text també s'expressa el "compromís de respectar i fer costat" a la decisió que prengui el poble de Catalunya, "sigui quina sigui". A més, els empresaris es comprometen a "adaptar l'actuació" a les seves empreses a aquesta voluntat, per tal de contribuir en el procés.

Aquest text s'ha signat pels 28 representants, entre els quals hi ha les tretze cambres catalanes i també el consell de cambres, patronals com Amec, Cecot, Fepime, Femcat, Pimec i d'altres patronals sectorials o territorials de l'Anoia, Lleida, Maresme, Osona o Sant Cugat.


Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta