9 de maig del 2014

CiU dubta de l’hotel d’Alcanar Platja perquè només s'han canviat els usos dels terrenys



ALCANAR (Montsià).- El portaveu de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament d’Alcanar, Ivan Romeu, ha qüestionat aquest divendres la viabilitat del projecte per construir un nou hotel a Alcanar Platja. A principis del 2013, l’Ajuntament va aprovar una modificació puntual del pla d’ordenació urbana per facilitar la inversió prevista, que era d’entre 10 i 15 milions d’euros. L’objectiu del govern municipal era aprovar i tramitar el projecte durant el 2013, perquè l’hotel es construís durant un parell d’anys i estar enllestit cap al 2015, amb una aposta pel turisme esportiu especialitzat en la vela, el rem i el ciclisme. Però segons Romeu, fins ara només s’ha fet una aprovació inicial del projecte, que només ha servit per fer un canvi d’usos dels terrenys.

D’altra banda, quant a la polèmica amb el govern municipal d’Esquerra per l’obertura del nou casal cívic, Romeu ha afirmat que en cap moment s’han volgut penjar cap medalla per la posada en funcionament d’aquest equipament. El portaveu convergent ha afirmat que només s’han limitat a exercir el seu dret a la llibertat d’expressió, i ha negat que la seua publicació estiga plena de falsedats o que vulga intoxicar la població d’Alcanar, com afirmen els republicans.

Finalment, en la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, el portaveu de CiU d’Alcanar ha tornat a reclamar la urbanització del carrer d’accés a la zona esportiva, i ha acusat el grup d’Esquera de no tenir clar el seu projecte per al municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta