9 de maig del 2014

Cinc ebrencs opten als tres llocs del secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana en les eleccions d'aquest dissabte


TORTOSA (Baix Ebre).- Diverses poblacions de les Terres de l'Ebre com ara Tortosa, Deltebre, el Perelló, Móra d'Ebre, Gandesa o Sant Carles de la Ràpita són aquest dissabte, 10 de maig, seus electorals dels comicis per renovar el secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). En aquest sentit, els membres de ple dret de l'ANC a Tortosa, Tivenys, Jesús i Roquetes tindran com a seu electoral el centre cívic de Ferreries, on podran votar-hi des de les 10 del matí fins a les 14 hores. A les eleccions de l'ANC poden votar, només, els membres de ple dret de l'entitat.

En aquestes eleccions s'elegeixen els 75 membres del secretariat nacional de l'ANC, 50 dels quals s'escullen des de les regionals i 25 en una llista nacional. A les Terres de l'Ebre i el Matarranya (regió 5) s'escolliran tres membres del secretariat nacional, entre els cinc candidats que s'hi han presentat: Manel Alves, Marcel Guiu, Enric Insa, Josep Sabaté i Josep Segarra. De la mateixa manera, de la llista nacional s'escolliran 25 membres del SN, entre les 52 persones que han presentat candidatura. Així, es poden votar un màxim de tres candidats en representació de les Terres de l'Ebre i un màxim de 25 en representació nacional.

La xertolina Carme Forcadell, presidenta des del 2012, torna a presentar-s'hi amb una candidatura individual. Segons l'ANC, aquestes eleccions són importants perquè, quant més alta sigui la participació, major imatge de fortalesa i unitat es guanyarà globalment com a organització encaminada a aconseguir la independència de Catalunya. Sobretot, tenint en compte que serà el nou secretariat el que pilotarà l'ANC durant el camí cap a la consulta del 9 de novembre.

Imatge Arxiu ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta