11 de maig del 2014

Manel Alves, Marcel Guiu i Josep Sabaté, els ebrencs al secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana


TORTOSA (Baix Ebre).- L'ampostí Manel Alves, el flixenc Marcel Guiu i el roquetenc Josep Sabaté han estat finalment els tres ebrencs elegits per formar part del secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), en les eleccions celebrades aquest dissabte. Els altres dos candidats eren Enric Insa i Josep Segarra. En el cas d'Alves i de Guiu, ja formaven part del secretariat de l'ANC i per tant van ser ratificats en els seus càrrecs, mentre que Sabaté entra a formar-hi part per primera vegada. En total, més de 6.500 persones, membres de ple dret de l'ANC, van participar en les eleccions de dissabte. Quant a la llista nacional, la xertolina Carme Forcadell, en el càrrec des del 2012, també va ser revalidada com a presidenta de l'ANC, amb més de 6.000 vots. Els resultats definitius seran proclamats el proper 13 d'abril, mentre que el proper dissabte, 17 de maig, quedarà constituït el nou secretariat nacional de l'ANC.

En aquestes eleccions s'han elegit els 75 membres del secretariat nacional de l'ANC, 50 dels quals s'escullen des de les regionals i 25 en una llista nacional. A les Terres de l'Ebre i el Matarranya (regió 5) s'escollien tres membres del secretariat nacional, entre els cinc candidats que s'hi havien presentat. De la mateixa manera, de la llista nacional s'escollien 25 membres del secretariat nacional entre les 52 persones que havien presentat candidatura. Així, es podien votar un màxim de tres candidats en representació de les Terres de l'Ebre i un màxim de 25 en representació nacional.

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. I quins càrrecs o responsabilitats tindran?

    ResponElimina
  3. M'alegro molt pel Josep Sabaté, serà un digne representant de les Terres de l'Ebre

    Enhorabona als tres

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta