12 de maig de 2014

Móra la Nova enllesteix les obres del nou tanatori municipal, que podria obrir portes en pocs diesMÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- L’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, ha explicat aquest dilluns que el nou tanatori municipal ja està construït i totalment equipat, i que la funerària Mena podria començar a oferir el servei en poques setmanes, un cop que ja s’han aprovat els darrers tràmits en el ple de l’Ajuntament. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Bladé també ha volgut donar per tancat el litigi amb l’altra funerària que també havia optat a la gestió del tanatori que s’ha construït a l’antic escorxador, i que va presentar el recurs que va provocar que es tornés a convocar la mesa de contractació. En qualsevol cas, l’alcalde ha destacat que les obres ja estan finalitzades, i ha volgut lamentar la utilització política que el grup municipal d’ERC ha fet de la polèmica. De fet, ha afirmat que els republicans han preferit no creure les explicacions de l’equip de govern de CiU i seguir la línia marcada per l’empresa demandant.

Encara parlant d’aquest tema, Bladé ha negat que la nova adjudicació del tanatori haja estat una “temeritat”, com han denunciat els republicans. A més, també ha matisat que el sobrecost de les obres del tanatori van a càrrec de l’empresa concessionària, i ha aclarit que el mur de separació que es va construir al voltant del nou equipament va fer-se en uns terrenys municipals. Segons Bladé, ERC va precipitar-se a l’hora de denunciar aquesta qüestió.

Segons Bladé, els republicans han volgut utilitzar la polèmica del tanatori per erosionar el govern de CiU. De la mateixa manera, l’alcalde també ha lamentat la “moció trampa” que va presentar ERC per cedir totes les publicacions de l’Ajuntament de Móra la Nova a la impremta del centre especial Jeroni de Moragas. Segons Bladé, el govern estava d’acord en el fet d’encarregar feines al centre especial, com ja fa actualment, però no en deixar de treballar amb les empreses que contracta habitualment. En la mateixa entrevista, l’alcalde ha dit que voldria repetir com a candidat de CiU a les municipals del 2015, i ha avançat l’inici imminent de les obres del nou punt de captació d’aigua.

L’altra obra que el govern de Móra la Nova emprendrà en la recta final del mandat serà la reforma dels carrers de la part vella, amb l’arranjament d’una travessera i dels carrers Prim i de la Unió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta