11 de maig del 2014

Renfe torna a deixar sense servei ferroviari una estació de l'Ebre per una nova acció #avuinoapaguem


L'ALDEA (Baix Ebre).- Nou incident amb motiu de la protesta #avuinopaguem convocada per Jóvens de lesTerres de l'Ebre, aquest diumenge a l'estació de l'Aldea. Els 300 viatgers del tren que havia de sortir a l'Aldea a les 17.35 hores han hagut de baixar del comboi i la companyia Renfe ha habilitat un servei de bus per transportar els passatgers que portaven bitllets fins a l'Ametlla de Mar, però sense aturar-se a l'Ampolla. Per tant, Renfe ha tornat a optar per deixar sense servei ferroviari un tram de la línia R16, com a resposta a la protesta del col·lectiu juvenil, com ja va fer el 6 d'abril a l'estació de Tortosa per la protesta de Trens Dignes de les Terres de l'Ebre. Alguns usuaris han lamentat que l'interventor s'ha negat a dialogar amb les persones que estaven realitzant la protesta, i que per megafonia els amenaçaven amb l'arribada dels Mossos d'Esquadra.

Segons Jóvens de les Terres de l'Ebre, un centenar de persones són els que han acabat secundant l'acció d'#avuinopaguem, enmig d'un fort desplegament de seguretat privada. La protesta estava convocada en contra dels preus abusius a les línies de Rodalies que travessen les Terres de l'Ebre, però també pels retards i les males condicions dels trens i de les vies de les línies R15 i R16. Un dels que ha secundat la protesta, el portaveu de les JERC a Tortosa, Òscar Ortiga, ha afirmat que l'actitud de Renfe ha provocat que l'arribada a Barcelona fos cap a les 22.00 hores, quan l'arribada prevista era a les 19.45 hores. Per la seua banda, la diputada ebrenca Núria Ventura ha afirmat, a través de Twitter, que ni Renfe ni Rodalies han estat a l'alçada "del que toca a un servei públic".



Imatge Jóvens de les Terres de l'Ebre

2 comentaris:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta