8 de maig del 2014

Tortosa confia assolir el miler de participants en la VII Marató de Donació de Sang



TORTOSA (Baix Ebre).- Aquest divendres, 9 de maig, de 10 del matí i fins les 22 hores de la nit, l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà la setena edició de la Marató de Donació de Sang. Amb l'eslògan "Lo goig és donar-ne!", el municipi espera assolir un nou rècord de donants. L'any passat es va aconseguir una participació de 875 donants i el repte seria arribar al miler. El director del Banc de Sang i Teixits, el doctor Enric Contreras, ha explicat que enguany la Marató incorporarà una novetat força important. I és que, tenint en compte el gran èxit de la passada Marató i per evitar cues, ja es pot fer reserva prèvia d'hora per venir a donar sang a la Marató a través del web donarsang.gencat.cat.

Un any més, tots els centres educatius de Tortosa s'han implicat activament en la Marató. També el teixit comercial i empresarial de la ciutat. El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, ha mostrat el seu orgull per la implicació de les empreses del territori i pel fet que la Marató de Tortosa sigui una de les més importants de Catalunya.

Durant tota la jornada, la Marató de donació de sang de Tortosa comptarà amb una sèrie d'activitats lúdiques amb actuacions, tallers, jocs, baldanada i xocolata, i sorteigs i regals. El doctor Contreras també ha avançat que el proper 14 de juny Tortosa acollirà la celebració del Dia Mundial del Donant a Catalunya.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta