8 de maig del 2014

L'Escola d'Art i Disseny restaura un rellotge de paret de Prat de Comte i dues corones de la verge de la Fatarella



TORTOSA (Baix Ebre).- El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha lliurat aquest dijous al migdia diverses obres restaurades per l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa. Es tracta d'un rellotge de paret fabricat a la segona meitat del segle XX al taller tortosí d'Arturo Vallés, propietat de l'Ajuntament de Prat de Comte, i que es trobava en un estat de conservació precari; i de dues corones i una aurèola, també del segle XX, de la Mare de Déu de Misericòrdia de la Fatarella, pertanyents a la parròquia de la Fatarella.

Així mateix, Poblet ha lliurat a la Fundació Cinca-Piqué de Tortosa un Pla de conservació preventiva de la col·lecció d'art de la Fundació que ha elaborat l'Escola d'Art i Disseny de Tortosa. La directora de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa, Carme Clemente, ha explicat que el pla els ha permès fer una diagnosi i que ara és la Fundació Cinca-Piqué la que ha de decidir si vol restaurar les peces i, en cas afirmatiu, en quin ordre. La col·lecció d'art de la Fundació Cinca-Piqué consta de pintures, dibuixos, gravats, fotografies i reproduccions impreses de diferents autors del segle XX. Les obres d'aquesta col·lecció estan ubicades a l'actual Cambra de Comerç de Tortosa i a la seu de la Fundació.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta