23 de maig de 2014

Trens Dignes veu com un 'insult' que les millores ferroviàries anunciades per Vila al Camp no arriben a l'Ebre


TORTOSA (Baix Ebre).- L'anunci de millores en els serveis de rodalies de diversos de Catalunya i, especialment, al Camp de Tarragona, ha provocat la indignació de la plataforma Trens Dignes, que considera un "insult" i una "nova falta de respecte" l'exclusió dels ciutadans de a les Terres de l'Ebre i el Priorat d'aquesta ampliació de serveis. Trens Dignes havia presentat aquesta mateixa setmana un document reivindicant, precisament, la integració de les Terres de l'Ebre als serveis de Rodalies del Camp Tarragona i la integració tarifària. Creuen que les mesures que ha relatat el conseller de Territori i Sostenibilitat no difereixen gaire de les seues i demostren que les seues demandes són "assumibles tècnicament i econòmicament".

Consideren, així, que implementar les mesures que exigia, com prolongar alguns combois amb sortida i arribada a Cambrils -que a partir de juny s'allargarà fins l'Hospitalet de l'Infant- fins a estacions del territori, o rebaixar els preus del bitllet fins a Barcelona, en molts casos per sobre dels 30 euros l'anada i tornada, són qüestió de "voluntat política". Una "escandalosa diferència" i un "greuge comparatiu", recorden, respecte territoris pròxims com el Camp de Tarragona així com les comarques de Girona.

La plataforma Trens Dgines ha tornat a sol·licitar de nou una reunió amb el conseller Vila i el director general de Mobilitat, Ricard Font, per trobar solucions a aquesta situació i debatre, "amb calma", el seu document de propostes. També han instat a la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre a "agilitzar" les reunions amb les administracions locals i entitats del territori per acordar una posició de reivindicació unitària al respecte.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta